Welke Pastasaus voor de Italiaanse Pasta?

Welke Pastasaus voor de Italiaanse Pasta?

"Wat is de beste pastasaus voor de Italiaanse pasta?", is een veelgestelde vraag onder onze lezers. Het lijkt erop dat niet alle recepten even goed zijn gemaakt. Er zijn er die absoluut fantastisch zijn, terwijl andere verbleken in vergelijking. Omwille van dit artikel hebben we besloten om twee selecties te delen die consequent heerlijke resultaten voor ons hebben opgeleverd.

Welke pastasaus voor de Italiaanse pasta

De eerste keuze is een eenvoudige rode saus op basis van tomaten die wordt gemaakt door geplette tomaten te combineren met rode wijn, Worcestershire-saus, knoflook en basilicum saus ambitieus. Dit heerlijke gerecht heeft een dikke, stroperige consistentie die de hele pasta bedekt en wordt vaak geserveerd met volkoren penne. Het is absoluut het type pasta dat uw familie herinneringen aan huisgemaakte maaltijden zal oproepen!

De tweede keuze is een romige rode saus die gebruik maakt van Cannelloni of Penne Veneto. Deze saus mengt tomaten, olijfolie, boter en worst. Het is dik en rijk en wordt vaak geserveerd naast spaghetti. Het is een heerlijke afwisseling van de traditionele pastagerechten op basis van tomaten die we graag eten. Dus als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om echte Italiaanse smaak in uw dieet op te nemen, dan is dit recept iets voor u.

Meer weten? Klik dan hier: Novusventus.shop