Wat moet ik weten over Microsoft SharePoint?

Wat moet ik weten over Microsoft SharePoint?

Wat moet ik weten over Microsoft SharePoint? De SharePoint-cloud is geweldig, maar op dit moment bevindt u zich in de SharePoint-mist. Laten we dus de zwarte mist van onwetendheid opruimen en wat licht op het onderwerp brengen. Wat is SharePoint precies? Eerst en vooral is Microsoft SharePoint geen kant-en-klare applicatie; het is een flexibel, aanpasbaar webgebaseerd platform dat is ontworpen om een verscheidenheid aan zakelijke toepassingen te beheren. In tegenstelling tot andere platforms waarvoor u verschillende formaten HTML-bestanden moet configureren en programma's op uw computer moet installeren, biedt SharePoint een zeer gestroomlijnde manier om uw toepassingen met slechts een paar muisklikken te ontwikkelen en te implementeren.

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Laten we beginnen met de minder bekende functies van SharePoint Modern intranet met modules voor Office 365 en SharePoint Online. Misschien wel een van de coolste functies van SharePoint is samenwerken aan documenten. U hoeft Microsoft Office of een andere eigen app niet te downloaden! Eén klik is alles wat je nodig hebt om een artikel te delen, een nieuw document te maken, een e-mailgroep of een taaktoewijzing op te zetten – de lijst gaat maar door! U kunt zelfs samenwerken aan documenten met anderen die hetzelfde zakelijke e-mailadres hebben als u. Gebruik gewoon uw webbrowser om toegang te krijgen tot gedeelde bestanden, en wanneer u klaar bent met het werken aan een document, sluit u gewoon het scherm of venster en gaat u verder met het volgende.

Wat moet ik nog meer weten over Microsoft SharePoint? De mogelijkheid om samen te werken aan een contentmanagementsysteem, samenwerkingswebsites te bouwen, informatie op te slaan en op te halen, samen te werken aan projecten, de salarisadministratie te beheren en zelfs samen te werken aan patenten zijn slechts enkele van de voordelen van dit geweldige platform. Voor meer informatie over SharePoint-ontwikkeling zijn er tegenwoordig veel trainings- en coachingprogramma's online beschikbaar. Daarnaast kan SharePoint Consulting Services bedrijven helpen bij de implementatie en integratie van dit complexe technologieplatform. En als u klaar bent om aan de slag te gaan in de wereld van SharePoint, neem dan vandaag nog contact op met een SharePoint-consultant!

Informatie over dit onderwerp: Sharepoint modules