Waarom u geen Bitcoins moet kopen bij andere beurzen dan de grote?

bitcoin kopen

Waarom u geen Bitcoins moet kopen bij andere beurzen dan de grote?

Er zijn verschillende plaatsen op het web waar u bitcoins kunt kopen. Het is echter raadzaam deze alleen te kopen bij geaccrediteerde en erkende beurzen. Legitieme uitwisselingen bieden kopers een hoge mate van zekerheid en veiligheid, terwijl nep- of zwendeluitwisselingen vaak een schot in de roos zijn en zelfs een hoog risiconiveau met zich mee kunnen brengen.

Bij de meeste sociale feeds, zoals Facebook, kun je bijvoorbeeld geen bitcoins kopen vanwege de aard van hoe ze werken. De sociale feeds zijn gebaseerd op een PGP/GPG-gecodeerd platform. Dit betekent dat iedereen met de mogelijkheid een account kan maken en zijn eigen privésleutel kan downloaden die kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot zijn onbeveiligde openbare feed bitcoin kopen. Omdat dit een bekend feit is, is het bijna onmogelijk voor gewetenloze individuen om nep- of ondermaatse sociale feeds te maken en deze informatie vervolgens te verkopen aan mensen die bitcoin proberen te kopen. Als u bitcoins wilt kopen en hiervoor een authentieke en veilige uitwisseling wilt gebruiken, moet u een uitwisseling zoals Bitstamp, Gdex of zelfs Bittrust gebruiken.

Een andere reden waarom u handelsplatforms zoals Mt. Gox of Livemint is omdat ze zijn getroffen door verschillende klachten van overheden en financiële instellingen die zich zorgen maken over de integriteit van hun marktplaatsen. Hoewel deze websites van tijd tot tijd tijdelijk niet beschikbaar kunnen zijn vanwege technische problemen, is de realiteit dat ze op frauduleuze wijze zaken doen. Geen enkele legitieme uitwisseling heeft ooit met zo'n probleem te maken gehad en als gevolg daarvan is er weinig reden voor u om deze websites te gebruiken bij het kopen van bitcoins. Het is het beste om vast te houden aan handelsplatforms met een geschiedenis van langdurig succes en een uitstekende reputatie bij zowel kopers als verkopers.

Voor meer informatie zie: https://bitcoinmeester.nl/