Hoe laaggeletterdheidstraining voor wie te verminderen?

Hoe Training en acteursbureau – Hetsen & Visschers straining voor wie te verminderen?

"WHO?" is een vraag die veel jonge geesten achtervolgt. Het is een veel voorkomende vraag in de trainingen van executive management en topmanagement van grote bedrijven. Om de laaggeletterdheid van hun werknemers te verbeteren, geven bedrijven vaak executive coaching- en ontwikkelingscursussen met de hulp van hoog opgeleide executive coaches en ontwikkelingsprofessionals.

Laaggeletterdheidstraining voor wie?

Maar waarom zouden zulke leidinggevenden op hoog niveau verplicht moeten worden deze opleidingen en ontwikkelingscursussen voor leidinggevenden te volgen? Zoals ze zeggen: "Je hebt je werk voor de boeg. Je bent verantwoordelijk voor de gezondheid en het welzijn van een hele beroepsbevolking. Je moet ervoor zorgen dat de kwaliteit en normen van het werk van het bedrijf behouden blijven."

Als bedrijven een goede reputatie willen opbouwen en hun omzet willen vergroten, is het essentieel om af te stappen van inferieure executive coaching- en ontwikkelingsprogramma's. Hiervoor moeten bedrijven hun werknemers trainen in effectieve leiderschapsvaardigheden en aanpasbare managementstijlen. Anders verspillen ze simpelweg hun tijd en middelen, in plaats van hun werknemers de nodige opleidings- en ontwikkelingstools te geven. Hoewel het waar kan zijn dat executive coaching en ontwikkelingstraining executive managers en andere hooggeplaatste medewerkers voldoende expertise en informatie kunnen geven over hoe ze hun personeelsbestand kunnen verbeteren en de bedrijfswinsten kunnen vergroten, kan het immers niet alleen.

Klik hier om meer te lezen: Hetsen & Visschers